Učenje španjolskog

Je li španjolski jezik težak?

Španjolski jezik nije težak i vrlo se lako uči, no potreban je ipak malo veći angažman ukoliko želite dovesti znanje španjolskog jezika na zavidnu razinu, odnosno dalje od A2 stupnja. Točnije, uz dolazak na tečaj i predanost na satu, dobro bi bilo pisati domaću zadaću (na nižim stupnjevima), dok je na višim stupnjevima, uz, dakako, poneki zadatak, vrlo važno biti izložen jeziku putem interneta, filmova i serija, a svakako bi bilo dobro ponekad zatražiti i dodatan materijal kod svog profesora.

Španjolski odlično razumijem zbog serija koje sam gledao(la), trebam li ga početi učiti od prvog stupnja?

Ukoliko mislite da niste za početni stupanj, bez obzira na razlog, svakako se javite za besplatno testiranje unutar El Puente centra pa ćemo zajedno doći do rješenja. Samo razumijevanje nekog jezika, može uvelike pomoći pri učenju, iako možda niste aktivni govornik istog.

Koliko mi stupnjeva treba da naučim pričati na španjolskom jeziku?

Odgovor ovisi o ciljevima koje si svaki polaznik postavi. Neki polaznici uče brzo, neki sporo, neki imaju više vremena koje utroše na učenje jezika, a neki manje. El Puente centar može garantirati da će od samih početaka nastava biti usmjerena na konverzaciju i da će polaznik već od prvog sata govoriti na stranom jeziku. Zadovoljstvo naših polaznika postignutim znanjem je obično na A2/B1, no, nerijetki su oni koji dolaze do visokih B2 ili C1 stupnjeva.

IMATE PITANJE?

Niste našli odgovor?

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za proces učenja njemačkog slobodno nam ga postavite!

Postavite nam svoje pitanje
Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@elpuentecentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.