Grupni tečajevi španjolskog jezika

  Tečaj španjolskog jezika

  Tečaj španjolskog jezika koji se odvija u semestralnim cikusima smatra se zlatnim standardom u učenju španjolskog i temelj je kvalitetnog usvajanja znanja i vještina španjolskog jezika. Svojom dinamikom i terminima optimalan je za učenje španjolskog uz rad ili školovanje.

  već od
  308,00 €
  (2.320,63 kn)
  Saznaj više

  AKCIJA - HIT Termini!

  Svakog semestra El Puente – centar španjolskog jezika donosi vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva španjolskog po promotivnim cijenama u akciji “HIT TERMINI”. Broj termina u sklopu akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati i rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

  već od
  268,00 €
  (2.019,25 kn)
  Saznaj više

  Intenzivni tečaj španjolskog

  Intenzivni tečaj španjolskog jezika idealan je za polaznike koji u kratkom vremenskom periodu od tri tjedna žele naučiti španjolski jezik, ubrzati učenje španjolskog, osvježiti svoje znanje zaboravljenog španjolskog jezika, pripremiti se za nadolazeće poslove ili putovanja u kojima im je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti kvalitetno i zabavno vrijeme učeći španjolski jezik.

  već od
  245,00 €
  (1.845,95kn)
  Saznaj više

  Online tečaj španjolskog jezika

  Online tečaj španjolskog u grupi namijenjen je onima koji kvalitetno žele ovladati španjolskim jezikom, koristeći najefikasnije metode, učeći uživo u malim grupama, kroz konstantnu interakciju i to sve iz komfora njihovog doma.

  već od
  238,00€
  (1.793,21kn)
  Saznaj više

  Konverzacijski tečaj španjolskog

  Konverzacijski španjolski posljednji je dio procesa usvajanja jezičnih vještina u španjolskom jeziku. Namijenjen je polaznicima koji već kvalitetno barataju većinom temeljnih gramatičkih struktura i služi kao poligon za usavršavanje konverzacijskih sposobnosti na najvišem nivou.

  već od
  210,00 €
  (1.582,25 kn)
  Saznaj više

Individualni tečaj španjolskog jezika

  Individualni tečaj španjolskog

  Individualni tečaj španjolskog idealan je izbor ako u kratkom vremenu trebate kvalitetno naučiti koristiti španjolski jezik. Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i analiza potreba i interesa, te se pomoću njih kreira jedinstveni program maksimalno prilagođen Vašim potrebama.

  već od
  580,00€
  (4.370,00kn)
  Saznaj više

Španjolski klubovi

  Španjolski književni klub

  Španjolski književni klub namijenjen je svim zaljubljenicima u španjolski jezik i španjolsku književnost koji u ugodnoj atmosferi i dobrom društvu žele u nastaviti razvijati svoje jezične vještine.

  već od
  56€
  (421,93kn)
  Saznaj više

Što se priča o El Puente centru?

Oduvijek sam htjela naučiti španjolski jezik i ove sam godine konačno napravila prvi korak. Odabirom tečaja u El puente centru nisam nipošto pogriješila jer sam u kratkom vremenu usvojila početna znanja iz španjolskog jezika. Prezadovoljna sam cjelokupnom atmosferom i načinom rada.

Paulina M.

Super profesorice i veselo društvo čine učenje španjolskog zabavnim iskustvom.

Sunčica D.

El Puente centar je izvrsno mjesto za uživanje u španjolskom jeziku, preporučujem ga svima. Profesorice su sjajne, organiziraju vrlo zanimljive i interaktivne aktivnosti, grupe su male pa svatko može doći do izražaja ;)

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.