O El Puente centru

El Puente – centar španjolskog jezika,  specijalizirani je centar za poduku španjolskog. To je jedinstveno je mjesto za učenje španjolskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Instituta Sputnik , El Puente svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i španjolsku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete vrhunski tim profesora, diplomiranih hispanistakoji su svoje poznavanje španjolskog dodatno usavršili na nekom od španjolskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u El Pluente centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u El Puente centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Instituta Sputnik te rade na implementaciji najnovijih spoznaja o podučavanju španjolskoh jezika.

El Puente centar, kao dio standarda kvalitete unutar Instituta Sputnik , u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje španjolskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja španjolskog, El Puente centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da španjolsku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o španjolskog povijesti i jeziku, večerima španjolskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima zemljama španjolskog govornog područja.

Online tečaj španjolskog

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.