O El Puente centru

El Puente – centar španjolskog jezika,  specijalizirani je centar za poduku španjolskog. To je jedinstveno je mjesto za učenje španjolskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, El Puente svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i španjolsku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete vrhunski tim profesora, diplomiranih hispanistakoji su svoje poznavanje španjolskog dodatno usavršili na nekom od španjolskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u El Pluente centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u El Puente centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja te rade na implementaciji najnovijih spoznaja o podučavanju španjolskoh jezika.

El Puente centar, kao dio standarda kvalitete u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje španjolskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja španjolskog, El Puente centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da španjolsku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o španjolskog povijesti i jeziku, večerima španjolskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima zemljama španjolskog govornog područja.

Online tečaj španjolskog

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.