Naslovna > O El Puente centru

O El Puente centru

El Puente – centar španjolskog jezika, prvi je privatni specijalizirani centar za poduku španjolskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno mjesto za učenje španjolskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik Grupe, El Puente svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore španjolski jezik.

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, magistri hispanistike koji su svoje poznavanješpanjolskog dodatno usavršili na nekom od španjolskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u El Puente centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u El Puente centru konstantno su uključeni u program stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe.

El Puente centar, prema standardima kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje španjolskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja španjolskog,  El Puente centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da španjolsku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o španjolskoj povijesti i jeziku, večerima španjolskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima španjolskim govornim područjem.

Kontaktirajte nas

EL PUENTE
CENTAR ŠPANJOLSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt