Učite španjolski u vrhunskoj školi, usavršite ga u praksi, upoznajte sve najvažnije znamenitosti Madrida, doživite španjolsku kulturu i običaje. Sputnik je pripremio osmodnevno putovanje u Madrid u uvijek odličnoj Sputnikovoj atmosferi.

KADA: 22.03.2008. – 29.03.2008
CIJENE
Studijsko putovanje – 725€ 
– povratni let avionom Zagreb – Madrid,
– organizirani transfer od aerodroma do hostela
– smještaj u hostelu u centru grada (dvokrevetne sobe, bez obroka)
– španjolska večera dobrodošlice
– svakodnevno organizirana razgledavanja grada
– posjeti najvažnijm znamenitostima
Intenzivni tečaj španjolskog – 85€ (opcionalno)
– tečajevi od početnih do naprednih stupnjeva
– intenzivni program od 20 sati
– dodatni kulturni program 10 sati
– rad u grupama do 8 polaznika
– profesori izvorni govornici
– diploma po završetku tečaja
UPOZNAVANJE MADRIDA
Kako bi se relaksirali od učenja (S)putnici će dobiti prilogu upoznati sve najvažnije znamenitosti Madrida od poznate avenije Gran Via i Castellana, trgova Plaza de Espana, Puerta del Sol, Atocha, fontane Neptuno i Cibeles, Puerta de Alcala, Plaza de Castilla, Casa de Campo i parka Retiro, pored stadiona nogometnog kluba “Real Madrid” Santiago Bernabeu sve do impresivnog El Escoriala, kraljevskog dvorca-samostana iz 16. st. Neizostavan je i posjet muzejima kao što je Prado koji se ubraja među najbogatije svjetske muzeje, s najboljom svjetskom zbirkom djela slavnih španjolskih umjetnika: El Greco, Velazquez, Goya, Ribera, Murillo;  ili  “Centro del arte Reina Sofia” – sa stalnom postavom djela slikara Miró, Dalí, gdje se nalazi slavna Picassova “Guernica».
USKRS U ŠPANJOLSKOJ
Uskršnji tjedan poznat kao Semana Santa je tjedan najvećih proslava u Španjolskoj. Prigodna događanja počinju već na Domingo de Ramos (Cvjetnica) a završavaju sa Lunes de Pascua (Uskršnji ponedjeljak). Svaka pokrajina, grad i selo imaju svoje posebnosti u toku proslave, ali iako se razlikuju sve su protkane životom, bojom, kulturom, muzikom i plesom.
Za sve informacije i rezervacije obratite nam se na tel: 370 12 65 ili email info@sputnik-jezici.hr

Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@elpuentecentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.