Kazalište se ponovno pokazalo kao dobar izbor  – ovoga puta našim Sputnikovcima koji uče španjolski jezik. U utorak, 10. ožujka 2009., španjolska grupa posjetila je Teatar &TD i pogledala predstavu “Argentina”. Zanimljiva predstava mlade redateljiceRenate Carole Gatice na pomalo neobičan način progovara o, na prvi pogled nespojivim temama, nogometu i tangu.

 Priča počinje dolaskom mladog i perspektivnog igrača (kojeg tumači Damian Cortes Alberti) u jedan hrvatski drugoligaški nogometni klub. Od njegovog dolaska među igračima vlada napeta atmosfera, koja kulminira incidentom u svlačionici. Predstava kombinira glumce uživo i video materijal koji služi kako bi se proširili kutovi oko presudnog događaja u predstavi. Ako Vas zanima kraj, preporučamo Vam da posjetite &TD i pogledate ovu kratku, ali duhovitu predstavu, čak i ako nogomet za vas nije najvažnija sporedna stvar na svijetu!

Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@elpuentecentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.