Naslovna > Vijesti > Naša druženja

Naša druženja

07.06.2013.

Već na samom početku proljetnog semestra krenuli smo s jednom filmskom večeri kako bi se dobro zagrijali za predstojeći semestar i upoznali jednu od naših novih profesorica španjolskoga jezika, prof. Emu. Odabrali smo najgledaniji španjolski film prošle godine, koji nas uvodi u vječnu temu antagonizma Baska i Andalužana. Film je dobio i naše pohvale i preporuke svima koji ga nisu imali prilike vidjeti.

Uz  filmsku večer, održali smo čak 12 kulturoloških radionica koje su pripremile naše drage prof. Ivana i Ema. Neke od tema kojima ste mogli nazočiti su:

Famosos del mundo hispanohablante, Aprender con música, Acentuar sin estrés, Un viaje virtual por Sevilla, Países de América Latina- ABC…

Teme su prilagođene stupnjevima znanja naših polaznika i vrlo su iscrpno obrađene na našim besplatnim radionicama, na kojima polaznici proširuju svoje znanje španjolskoga kroz nove kulturološke spoznaje. U idućem semestru planiramo i dalje nuditi radionice za niže stupnjeve, dok za više stupnjeve imamo neke novosti u planu.

Kraj semestra je uvijek vezan uz kave i(li) restoran. Odlazak na kavu ili u neki od zagrebačkih meksičkih restorana je postala već tradicija. Proslava diploma, dogovori za nove stupnjeve, dogovori za izlaske i možda odlazak u Španjolsku, samo su neke od tema koje se provlače na našim druženjima.

Kontaktirajte nas

SPUTNIK CENTAR RUSKOG JEZIKA
DIO SPUTNIK GRUPE

Krajiška 27 (kod Klaićeve)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt