Naslovna > Španjolski jezik > Najčešća pitanja o učenju španjolskog

Najčešća pitanja o učenju španjolskog

1. Je li španjolski jezik težak?
Španjolski jezik nije težak i vrlo se lako uči, no, potreban je ipak malo veći angažman, ukoliko želite dovesti znanje španjolskog jezika na zavidnu razinu, odnosno dalje od A2 stupnja. Točnije, uz dolazak na tečaj i predanost na satu, dobro bi bilo pisati domaću zadaću (na nižim stupnjevima), dok je na višim stupnjevima, uz, dakako, poneki zadatak, vrlo važno biti izložen jeziku putem interneta, filmova i serija, a svakako bi bilo dobro ponekad zatražiti i dodatan materijal kod svog profesora.

2. Španjolski odlično razumijem zbog serija koje sam gledao(la), trebam li ga početi učiti od prvog stupnja?
Ukoliko mislite da niste za početni stupanj, bez obzira na razlog, svakako se javite za besplatno testiranje unutar El Puente centra pa ćemo zajedno doći do rješenja. Samo razumijevanje nekog jezika, može uvelike pomoći pri učenju, iako možda niste aktivni govornik istog.

3. Koliko mi stupnjeva treba da naučim pričati na španjolskom jeziku?
Odgovor ovisi o ciljevima koje si je polaznik/učenik nekog jezika postavio. Neki polaznici uče brzo, neki sporo, neki imaju više vremena koje utroše na učenje jezika, a neki manje. El Puente centar može garantirati da će od samih početaka nastava biti usmjerena na konverzaciju i da će polaznik već od prvog sata govoriti na stranom jeziku. Zadovoljstvo naših polaznika postignutim znanjem je obično na A2/B1, no, nerijetki su oni koji dolaze do visokog B2.

Za sva dodatna pitanja nam se slobodno javite.

Kontaktirajte nas

EL PUENTE
CENTAR ŠPANJOLSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt